beckawestern.blogg.se

En blogg om mig och min westernhäst Cbs Quincy McCue

Sista timmarna av 2014

Publicerad 2014-12-31 16:00:00 i Allmänt,

Nu är räknar man timmarna till 2015! Under 2014 har jag lärt mig så mycket om westernridning och Tinga och jag  har utvecklats mycket. Vi fick Tinga någon eller några veckor in på 2014, och dem följande månaderna höll vi bara på och lära känna varanndra. Vi gick promenader och red lite grann. Hon bossade nog rätt så mycket över mig då. Vi kunde inte ta ett steg åt sidan och knappt flytta bakdelen. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra heller, vad var skillnaderna mellan westernridning och engelsk ridning?, som jag red innan.
 
Men med tiden gick det bättre och på försommaren bestämde vi oss för att gå med i WRU. Och anmäla oss till ett ungdomsläger. Det var nog dem bästa dagarna på hela sommaren haha. Sedan efter det var vi på landet hela  sommaren och att inte ha ridhus var inte så kul. Men vi kom tillbaka hem och jag tror att det var då som vi blev mer samspelta. 
 
Jag åkte till awg på hösten också, jättekul att kolla lite mer noggrant hur tävlingarna gick till. Och jag själv blev mer taggad för att ställa upp i någon liten tävling. 
 
I november åkte Tinga och jag på en clinic för Carolina Schwieler. Vi lärde oss mycket där, framförallt att jag ska rida mer med sätet. Sedan red vi en rolig trailbana också. 
 
Nu har det blivit mycket träningar i ridhuset under vintern och det är där vi utvecklas mest. 
Klockan 00.00 fyller Tinga 7 och vi har snart haft henne i ett helt år. 
 

Om

Min profilbild

Rebecka

Jag som skriver är 14 år och bor i Stockholm. Jag rider min painthäst "Tinga" som är sju år. Här kommer ni kunna läsa om träningar, tävlingar och andra hästiga saker!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela